x

بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آزمایشگاه جامع تحقیقات

بازدید

11 مرداد ماه، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، معاون تحقیقات و فناوری، اعضاء هیات رئیسه و جمعی از پژوهشگران از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه بازدید به عمل آوردند. آقای دکتر پناهی با اشاره به این نکته که دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از بعد مرجعیت علمی و تولید علم و فناوری جزء دانشگاه‌های برتر کشور است گفت:‌ این دانشگاه دارای آزمایشگاه جامع تحقیقات است که به همه پژوهشگران دانشگاه خدمات می‌دهد. آقای دکتر میرهندی، رئیس آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه نیز در بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت خواستار ارائه تسهیلات درون بخشی برای صدور مجوز خدمات و افزایش بودجه برای تامین مواد مصرفی مورد نیاز جهت تحقیقات بود و افزود: لازم است مسیر استخدام نیروهای موقت که در قالب طرح یا تعهدات وارد آزمایشگاه می‌گردند پس از اتمام دوره تسهیل شود تا از از دست دادن تجربیات و توانمندی‌های این نیروهای علمی و پژوهشی جلوگیری شود. وی ادامه داد: وعده معاون تحقیقات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حمایت از طرح‌های پژوهشی است که منجر به داده‌های عظیم یا BIG داده‌ها شود که هم اکنون آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه مجهز به دستگاه تولید بیگ دیتا است.