نام و نام خانوادگی: حدیث رستم آبادی
سمت: ریاست آزمایشگاه
مقطع و رشته تحصیلی: دکتری تخصصی علوم و صنایع غذایی
آدرس ایمیل: rostamabadi@nutr.mui.ac.ir
سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی
افتخارات:
- کسب جایزه استادیاران جوان بنیاد ملی نخبگان (جایزه شهید کاظمی آشتیانی) در سال 1402
- برگزیده گرنت 6000 دلاری بنیاد ملی نخبگان در سال 1400 جهت گذراندن فرصت مطالعاتی 6 ماهه تحت راهنمایی پروفسور علی خادم حسینی، عضو هیات علمی دانشگاه UCLA و رئیس موسسه علمی-تحقیقاتی TIBI
- کسب جایزه شهید شهریاری بنیاد ملی نخبگان در سال 1399 (تسهیلات جذب به عنوان هیات علمی در موسسات علمی)
- کسب جایزه شهید چمران بنیاد ملی نخبگان در سال 1399 (تسهیلات دوره پسادکتری و امکان استفاده از تسهیلات دوره مطالعاتی خارج از کشور)
- کسب جایزه شهید تهرانی مقدم بنیاد ملی نخبگان در سال 1399 (تسهیلات جذب در نهادهای فناورانه)
- دريافت جايزه نقدی چاپ مقالات علمی معتبر از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو
- دريافت جايزه نقدی چاپ مقالات علمی معتبر از فدراسیون سرآمدان علمی ایران
- همکاری در نگارش 7 جلد کتاب توسط انتشارات Elsevier (هلند) به عنوان Editor و نویسنده
سوابق اجرایی:
- عضویت در كميته اخلاق در پژوهشهاي زيستپزشكي مراكز تحقيقاتي الزهرا (س) - دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال1400 تا کنون
- عضویت در شورای پژوهشی مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال 1400 تا کنون
- عضویت در کیمته ارتقای کیفیت نان، سال 1401 تا کنون
- عضویت در شورای پژوهشی محصول محور دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، سال 1402 تا کنون
برخی از مقالات:
- Falsafi, S. R., Wang, Y., Ashaolu, T. J., Sharma, M., Rawal, S., Patel, K., & Rostamabadi, H*. (2023). Biopolymer Nanovehicles for Oral Delivery of Natural Anticancer Agents. Advanced Functional Materials, 33(4), 2209419.
- Rostamabadi, H., Demirkesen, I., Colussi, R., Roy, S., Tabassum, N., de Oliveira Filho, J. G., & Falsafi, S. R. (2024). Recent trends in the application of films and coatings based on starch, cellulose, chitin, chitosan, xanthan, gellan, pullulan, Arabic gum, alginate, pectin, and carrageenan in food packaging. Food Frontiers.
- Rostamabadi, H., Bist, Y., Kumar, Y., Yildirim‐Yalcin, M., Ceyhan, T., & Falsafi, S. R. (2024). Cellulose nanofibers, nanocrystals, and bacterial nanocellulose: Fabrication, characterization, and their most recent applications. Future Postharvest and Food.
- Falsafi, S. R., Topuz, F., Bajer, D., Mohebi, Z., Shafieiuon, M., Heydari, H., & Rostamabadi, H.* (2023). Metal nanoparticles and carbohydrate polymers team up to improve biomedical outcomes. Biomedicine & Pharmacotherapy, 168, 115695.
- Mulla, M. Z1., Rostamabadi, H1., Habibi, N., & Falsafi, S. R. (2023). Pullulan nanocomposites: Effect of nanoparticles and essential oil reinforcement on its performance and food packaging applications. Food and Humanity, 1, 887-894.
- Rostamabadi, M. M., Falsafi, S. R., Nishinari, K., & Rostamabadi, H*. (2023). Seed gum-based delivery systems and their application in encapsulation of bioactive molecules. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(29), 9937-9960.
- Siddiqui, S. A., Bahmid, N. A., Taha, A., Khalifa, I., Khan, S., Rostamabadi, H., & Jafari, S. M. (2023). Recent advances in food applications of phenolic-loaded micro/nanodelivery systems. Critical Reviews in Food Science and Nutrition, 63(27), 8939-8959.
- Rostamabadi, H., Nowacka, M., Colussi, R., Frasson, S. F., Demirkesen, I., Mert, B., & Falsafi, S. R. (2023). Impact of emerging non-thermal processing treatments on major food macromolecules: Starch, protein, and lipid. Trends in Food Science & Technology, 104208.
- Falsafi, S. R., Topuz, F., Esfandiari, Z., Karaca, A. C., Jafari, S. M., & Rostamabadi, H*. (2023). Recent trends in the application of protein electrospun fibers for loading food bioactive compounds. Food Chemistry: X, 100922.
- Falsafi, S. R., Topuz, F., & Rostamabadi, H*. (2023). Dialdehyde carbohydrates–Advanced functional materials for biomedical applications. Carbohydrate Polymers, 121276.
- Rostamabadi, H., Demirkesen, I., Taze, B. H., Karaca, A. C., Habib, M., Jan, K., & Falsafi, S. R. (2023). Ionizing and nonionizing radiations can change physicochemical, technofunctional, and nutritional attributes of starch. Food Chemistry: X, 100771.
- Rostamabadi, H., Bajer, D., Demirkesen, I., Kumar, Y., Su, C., Wang, Y., & Falsafi, S. R. (2023). Starch modification through its combination with other molecules: Gums, mucilages, polyphenols and salts. Carbohydrate Polymers, 120905.
- Rostamabadi, H., Karaca, A. C., Nowacka, M., Mulla, M. Z., Al-attar, H., Rathnakumar, K., & Falsafi, S. R. (2023). How high hydrostatic pressure treatment modifies the physicochemical and nutritional attributes of polysaccharides?. Food Hydrocolloids, 137, 108375.
- Rostamabadi, H., Chaudhary, V., Chhikara, N., Sharma, N., Nowacka, M., Demirkesen, I., & Falsafi, S. R. (2023). Ovalbumin, an outstanding food hydrocolloid: Applications, technofunctional attributes, and nutritional facts, A systematic review. Food Hydrocolloids, 108514.
- Enayati, A., Rezaei, A., Falsafi, S. R., Rostamabadi, H*., Malekjani, N., Akhavan-Mahdavi, S., & Jafari, S. M. (2023). Bixin-loaded colloidal nanodelivery systems, techniques and applications. Food Chemistry, 135479.
- Falsafi, S. R., Wang, Y., Ashaolu, T. J., Sharma, M., Rawal, S., Patel, K., & Rostamabadi, H*. (2023). Biopolymer Nanovehicles for Oral Delivery of Natural Anticancer Agents (Adv. Funct. Mater. 4/2023). Advanced Functional Materials, 33(4), 2370023.
- Rostami, M., Beheshtizadeh, N., Ranjbar, F. E., Najafi, N., Ahmadi, A., Ahmadi, P., Rostamabadi, H., & Jafari, S. M. (2023). Recent advances in electrospun protein fibers/nanofibers for the food and biomedical applications. Advances in Colloid and Interface Science, 311, 102827.
برخی از طرحهای تحقیقاتی خاتمه یافته:
- تهیه، مشخصه یابی و کاربردهای نانوحامل های لیکوپن
- بررسی فرآیند الکتروریسی امولسیون های بتاکاروتن پایدارشده با سیستم های لایه-لایه، هترواگرگیت و اختلاط-مستقیم پروتئین های آب پنیر و صمغ عربی
- برهمکنش های فیزیکوشیمیایی سیستم های پروتئین-پلی ساکارید و کاربرد آن در نانو ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال
- سامانه های میکرو/نانو حامل بر پایه صمغ های دانه ای گیاهی جهت ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال
- کاربرد نانوذرات الکترواسپری شده کاپاکاراگینان در ریزپوشانی ترکیبات زیست فعال حساس
- تولید نانوالیاف ایزوله پروتئین آب پنیر با استفاده از روش پیش-فیبریلاسیون آبی/الکلی؛ ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ساختاری
- تحویل دهانی پیشرفته مولکول های زیست فعال با استفاده از پلیمرهای پری بیوتیک و فیبرهای رژیمی
- کاربرد روش تصمیم گیری چند معیاره جهت بهینه یابی فرمولاسیون کوکی فراسودمند حاوی نشاسته های مقاوم مختلف: ویژگی های فیزیکوشیمیایی، ارگانولپتیک و برون تنی
- مروری بر حامل های بر پایه پروتئین آب پنیر جهت تحویل هدفمند و بهبود زیست دسترسی ترکیبات زیست فعال
- ریزپوشانی کورکومین درون نانوذرات کیتوزان-دی آلدهید نشاسته: بهبود زیست دسترسی و رهایش کنترل شده
- طراحی و مشخصه یابی هیدروژل های ژلاتین-دی آلدهید نشاسته
- زیست دسترسی بهبودیافته و رهایش کنترل شده پپتیدهای زیست فعال غذایی با استفاده از فرآیند ریزپوشانی؛ چشم انداز کنونی و مسیر آینده
- تاثیر فرآیندهای غیر حرارتی بر ویژگی های ساختاری و فیزیکوشیمیایی نشاسته های ریشه ای و غده ای
- تاثیر اصلاح فیزیکی و شیمیایی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و قابلیت هضم پذیری نشاسته یولاف
- نانو حامل های بیوپلیمری جهت تحویل دهانی ترکیبات طبیعی ضد سرطان
- بررسی تاثیر کیتوزان و پست بیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بر ویژگیهای کیفی سوسیس حرارت دیده
- تاثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و تغذیه ای پلی ساکاریدها
- افزایش پایداری کورکومین با استفاده از ساختارهای نانومقیاس نانوکریستال نشاسته-پروتئین آب پنیر
- تهیه و مشخصه یابی کورکومین بارگذاری شده در امولسیون های نشاسته-کاراگینان جهت غنی سازی آبنبات نرم
- ویژگی های عملکردی، خواص تغذیه ای و کاربرد غذایی/زیست پزشکی اوالبومین: یک مطالعه مروری نظام مند